Ochrana osobních údajů (GDPR)

Obecní Úřad Dlouhá Lhota, 294 05 Dlouhá Lhota 29, IČ: 00508942, IDDS: gnyanpg (dále jen „Správce“) zveřejňuje informace týkající se ochrany osobních údajů elektronických služeb obceEmail Infoservis” a “SMS Rozhlas“, dále elektronických kontaktních formulářů vč. e-podatelny, použití souborů cookies, mediích (fotografie, videa, soubory apod.), vložených obsahů z dalších webů a analytiky webu.

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (angl. General Data Protection Regulation neboli GDPR). Jedná se o legislativu EU, která výrazně zvýší ochranu osobních dat občanů.

Zásady ochrany osobních údajů pro uvedené služby:

Zabezpečení stránek SSL certifikátem (protokol HTTPS)

Oficiální internetové stránky (webová prezentace) obce Dlouhá Lhota zabezpečeny tzv. SSL certifikátem získaným od certifikační autority. Připojení na stránky je tedy zcela bezpečné. SSL certifikát (Secure Socket Layer) zajišťuje zabezpečenou komunikaci mezi serverem a prohlížečem a neumožní nikomu přenášený obsah odposlechnout a hlavně změnit. Jedná se o zajištění a nasazení tzv. protokolu HTTPS komunikace. Uživatelům a návštěvníkům stránek tímto tedy zajišťujeme mnohem vyšší bezpečnost.

Kontaktní údaje na pověřence:

ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ VLČEK & PARTNERS S.R.O.
K RUKÁM POVĚŘENCE PRO OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ
NA ROUDNÉ 443/18, PLZEŇ 301 00
tel.: +420 721 477 268, email: DPO@AKVLCEK.CZ

Oznámení pověřence pro ochranu osobních údajů >

Další kontaktní údaje:

Obecní Úřad Dlouhá Lhota
Dlouhá Lhota 29
294 05 Dlouhá Lhota
tel.: +420 326 397 428
email: obec@dlouhalhota.cz
Datová schránka: gnyanpg
Úřední hodiny obecního úřadu:
Pondělí od 19.00 do 21.00 hodin
Kontaktní údaje – formulář >

Obec vznikla ze zákona jako územně samosprávní společenství občanů s právní subjektivitou. Obec vystupuje v právních vztazích svým jménem a nese odpovědnost z těchto vztahů vyplývající. Zabývá se všeobecnou veřejnou správou, kterou vykonává v rozsahu stanoveném v souladu s potřebami obce s návazností na působnost bývalého Občanského výboru Dlouhá Lhota pod správou bývalého Místního národního výboru Březno.

Úřad pro ochranu osobních údajů
(ÚOOÚ)
Pplk. Sochora 27
170 00 Praha 7
tel.: +420 234 665 111 (ústředna)
email: posta@uoou.cz
Datová schránka: qkbaa2n
web: https://www.uoou.cz
GDPR stručně a jasně >

Úřad pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ) je i na základě připravovaného zákona o zpracování osobních údajů ústředním správním úřadem pro oblast ochrany osobních údajů. Jeho hlavními úkoly jsou monitorovat a vymáhat uplatňování obecného nařízení a dalších předpisů upravujících některé otázky ochrany osobních údajů, tedy působit jako dozorový úřad, a zvyšovat povědomí veřejnosti o ochraně osobních údajů.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • pro elektronickou službu Email Infoservis, elektronické kontaktní formuláře vč. e-podatelny a media:

Poskytovatel internetového prostoru pro server www.dlouhalhota.cz (oficiální webové stránky obce) je společnost e-BAAN Net s.r.o., Tovární 537/8, 709 00 Ostrava – Mariánské Hory, IČ: 26867257
webové stránky – kontaktní údaje >  | smlouva o zpracování osobních údajů poskytovatele (vzor) >

  • pro elektronickou službu SMS Rozhlas:

Poskytovatel služby pro rozesílání sms zpráv pro server www.dlouhalhota.cz (oficiální webové stránky
obce) je společnost Terms a.s., Planá 67, 370 01 České Budějovice, IČ 14499037, tel.: +420 380 422 242,
podpora@gosms.cz
webové stránky – kontaktní údaje > | zásady ochrany osobních údajů společnosti >


Informační leták MVČR – GDPR >