Elektronická podatelna obce

Níže uvedený kontaktní formulář můžete použít pro komunikaci s obecním úřadem:

Elektronická adresa podatelny: obec@dlouhalhota.cz

Chráněno službou reCAPTCHA v3
Ochrana soukromí >     Smluvní podmínky >

Zásady ochrany osobních údajů

1. Uděluji tímto souhlas Obecnímu úřadu Dlouhá Lhota, 294 05 Dlouhá Lhota 29, IČ: 00508942, DS: gnyanpg (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovával tyto osobní údaje:
– jméno a příjmení
– email (emailovou adresu)
– uvedené údaje ve zprávě
– údaje z přiloženého datového souboru
2. Jméno a příjmení, email (emailovou adresu), uvedené údaje ve zprávě a údaje z přiloženého datového souboru je nutné zpracovat za účelem elektronické komunikace mezi Správcem a uživatelem elektronického formuláře nebo e-podatelny. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 (tří) let.
3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to:
– zasláním emailu na adresu webmaster@dlouhalhota.cz případně obec@dlouhalhota.cz
– datovou zprávou: ID DS: gnyanpg
– osobně v úředních hodinách úřadu, a to každé pondělí od 19:00 – do 21:00 hod., Obecní úřad Dlouhá Lhota č. p. 29
– zasláním dopisu na adresu: Obecní úřad Dlouhá Lhota, Dlouhá Lhota č. p. 29, PSČ 294 05
4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
a. Poskytovatel internetového prostoru pro server www.dlouhalhota.cz (oficiální webové stránky obce) je společnost e-BAAN Net s.r.o., Tovární 537/8, 709 00 Ostrava – Mariánské Hory, IČ: 26867257.
b. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době obecní úřad nevyužívá.
5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
– vzít souhlas kdykoliv zpět,
– požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
– požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
– vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
– požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
– v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás, na Úřad pro ochranu osobních údajů nebo na pověřence pro ochranu osobních údajů:
ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ VLČEK & PARTNERS S.R.O.
K RUKÁM POVĚŘENCE PRO OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ
NA ROUDNÉ 443/18, PLZEŇ 301 00
tel.: +420 721 477 268, email: DPO@AKVLCEK.CZ

Elektronická podatelna byla zřízena na základě nařízení vlády č. 304/2001, kterým se provádí zákon č. 227/2000 Sb., o elektronickém podpisu.

S platností od 1.7.2009 lze učinit elektronické podání také datovou zprávou prostřednictvím datové schránky. Režim datových schránek včetně procesu převodu analogového dokumentu do elektronické podoby a naopak (autorizovaná konverze dokumentů) upravuje zákon č. 300/2008 Sb., o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů. Elektronické podání prostřednictvím datové schránky se řídí odlišnými pravidly než podání prostřednictvím elektronické podatelny úřadu.

Datová schránka obce: gnyanpg

Elektronická podání na technických nosičích dat lze přímo předávat na obecním úřadě v úředních hodinách (pondělí: od 19:00 do 21:00 hodin).


Nejnovější příspěvky
výpis souvisejících zpráv:

Na magistrátu bude možné platit u automatu

Od 2. května 2018 spouští Magistrát města Mladá Boleslav další službu, která má obyvatelům co nejvíce usnadnit kontakt s úřadem ...
Číst dále »

Nová informační služba v obci

Nová informační služba Obce Dlouhá Lhota – SMS Rozhlas. Tato služba je pro obyvatele obce zdarma. V rámci služby budou obyvatelům ...
Číst dále »
Nebyly nalezeny žádné příspěvky.