Lhotecký zpravodaj (email infoservis)

Zasílání informačních emailových zpráv obce. Přihlášením k odběru zpráv souhlasíte se zasíláním příslušných informací od Obce Dlouhá Lhota a souhlasíte se zpracováním osobních údajů (GDPR). Zásady ochrany osobních údajů si můžete přečíst níže pod formulářem nebo zde >

Zadejte emailovou adresu pro odběr zpravodaje

Přihlášením k odběru zpráv souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů. Přečíst GDPR pro více informací.


Chráněno službou reCAPTCHA v3
Obnovit stránku | Ochrana soukromí | Smluvní podmínky


Zásady ochrany osobních údajů

1. Uděluji tímto souhlas Obecnímu úřadu Dlouhá Lhota, 294 05 Dlouhá Lhota 29, IČ: 00508942, DS: gnyanpg (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovával tyto osobní údaje:
– email (emailovou adresu)
2. Email (emailovou adresu) je nutné zpracovat za účelem zasílání informačních zpráv Správce. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 (tří) let.
3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to:
– zasláním emailu na adresu zpravy@dlouhalhota.cz případně obec@dlouhalhota.cz
– datovou zprávou: ID DS: gnyanpg
– osobně v úředních hodinách úřadu, a to každé pondělí od 19:00 – do 21:00 hod., Obecní úřad Dlouhá Lhota č. p. 29
– zasláním dopisu na adresu: Obecní úřad Dlouhá Lhota, Dlouhá Lhota č. p. 29, PSČ 294 05
– kliknutním na odkaz určený k odhlášení odběru zpráv v příchozí emailové zprávě v jeho dolní části
4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
a. Poskytovatel internetového prostoru pro server www.dlouhalhota.cz (oficiální webové stránky obce) je společnost WEDOS Internet, a.s., Masarykova 1230, 373 41 Hluboká nad Vltavou, Česká republika, IČ: 28115708.
b. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době obecní úřad nevyužívá.
5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
– vzít souhlas kdykoliv zpět,
– požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
– požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
– vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
– požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
– v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás, na Úřad pro ochranu osobních údajů nebo na pověřence pro ochranu osobních údajů:
ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ VLČEK & PARTNERS S.R.O.
K RUKÁM POVĚŘENCE PRO OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ JUDr. TOMÁŠE VLČKA
NA ROUDNÉ 443/18, PLZEŇ 301 00
tel.: +420 602 627 213, email: DPO@AKVLCEK.CZ