Elektronická podatelna obce

Níže uvedený kontaktní formulář můžete použít pro komunikaci s obecním úřadem:

Elektronická adresa podatelny: obec@dlouhalhota.cz

    Chráněno službou reCAPTCHA v3
    Ochrana soukromí >     Smluvní podmínky >

    Zásady ochrany osobních údajů

    1. Uděluji tímto souhlas Obecnímu úřadu Dlouhá Lhota, 294 05 Dlouhá Lhota 29, IČ: 00508942, DS: gnyanpg (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovával tyto osobní údaje:
    – jméno a příjmení
    – email (emailovou adresu)
    – uvedené údaje ve zprávě
    – údaje z přiloženého datového souboru
    2. Jméno a příjmení, email (emailovou adresu), uvedené údaje ve zprávě a údaje z přiloženého datového souboru je nutné zpracovat za účelem elektronické komunikace mezi Správcem a uživatelem elektronického formuláře nebo e-podatelny. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 (tří) let.
    3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to:
    – zasláním emailu na adresu webmaster@dlouhalhota.cz případně obec@dlouhalhota.cz
    – datovou zprávou: ID DS: gnyanpg
    – osobně v úředních hodinách úřadu, a to každé pondělí od 19:00 – do 21:00 hod., Obecní úřad Dlouhá Lhota č. p. 29
    – zasláním dopisu na adresu: Obecní úřad Dlouhá Lhota, Dlouhá Lhota č. p. 29, PSČ 294 05
    4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    a. Poskytovatel internetového prostoru pro server www.dlouhalhota.cz (oficiální webové stránky obce) je společnost e-BAAN Net s.r.o., Tovární 537/8, 709 00 Ostrava – Mariánské Hory, IČ: 26867257.
    b. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době obecní úřad nevyužívá.
    5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    – vzít souhlas kdykoliv zpět,
    – požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    – požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    – vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    – požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
    – v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás, na Úřad pro ochranu osobních údajů nebo na pověřence pro ochranu osobních údajů:
    ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ VLČEK & PARTNERS S.R.O.
    K RUKÁM POVĚŘENCE PRO OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ
    NA ROUDNÉ 443/18, PLZEŇ 301 00
    tel.: +420 721 477 268, email: DPO@AKVLCEK.CZ

    Elektronická podatelna byla zřízena na základě nařízení vlády č. 304/2001, kterým se provádí zákon č. 227/2000 Sb., o elektronickém podpisu.

    S platností od 1.7.2009 lze učinit elektronické podání také datovou zprávou prostřednictvím datové schránky. Režim datových schránek včetně procesu převodu analogového dokumentu do elektronické podoby a naopak (autorizovaná konverze dokumentů) upravuje zákon č. 300/2008 Sb., o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů. Elektronické podání prostřednictvím datové schránky se řídí odlišnými pravidly než podání prostřednictvím elektronické podatelny úřadu.

    Datová schránka obce: gnyanpg

    Elektronická podání na technických nosičích dat lze přímo předávat na obecním úřadě v úředních hodinách (pondělí: od 19:00 do 21:00 hodin).


    Nejnovější příspěvky
    výpis souvisejících zpráv:
    Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

    Od pátku 18. 12. 2020 začnou platit přísnější protiepidemická opatření

    Zveřejněno: 15.12.2020 | Aktualizováno: 15.12.2020 Od pátku 18. prosince 2020 se Česká republika vrátí do 4. stupně protiepidemického systému (PES), ...
    Číst dále »

    Hledají se zapomenuté příběhy Mladoboleslavska

    Zveřejněno: 12.12.2020 | Aktualizováno: 12.12.2020 Znáte nějaký zajímavý příběh spojený s mladoboleslavským regionem? Máte doma historický artefakt nebo archivní fotografie? ...
    Číst dále »

    Prodloužení nouzového stavu do 23. prosince 2020

    Zveřejněno: 12.12.2020 | Aktualizováno: 12.12.2020 Nouzový stav na území České republiky bude trvat do 23. prosince 2020. Na mimořádném jednání ...
    Číst dále »

    ZŠ Březno – ředitelské volno

    Zveřejněno: 10.12.2020 | Aktualizováno: 10.12.2020 Ředitelka ZŠ ve Březně vyhlašuje na pondělí 21. 12. a úterý 22. 12. 2020 pro ...
    Číst dále »

    Nemocnice v Mladé Boleslavi obnovuje plánované operace

    Zveřejněno: 4.12.2020 | Aktualizováno: 4.12.2020 Od pondělí 7. prosince začne Klaudiánova nemocnice v Mladé Boleslavi s postupnou obnovou plánované operativy ...
    Číst dále »