Email Infoservis

Zasílání informačních emailových zpráv obce. Pro zařazení do databáze odběratelů těchto zpráv prosíme o vyjádření Vašeho souhlasu se zasíláním příslušných informací od Obce Dlouhá Lhota a souhlasu se zpracováním osobních údajů.

Přečíst zásady ochrany osobních údajů >

Vyplňte prosím Vaši emailovou adresu a potvrďte souhlas zaškrtnutím příslušného pole.

  






Zásady ochrany osobních údajů

1. Uděluji tímto souhlas Obecnímu úřadu Dlouhá Lhota, 294 05 Dlouhá Lhota 29, IČ: 00508942, DS: gnyanpg (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovával tyto osobní údaje:
– email (emailovou adresu)
2. Email (emailovou adresu) je nutné zpracovat za účelem zasílání informačních zpráv Správce. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 (tří) let.
3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to:
– zasláním emailu na adresu zpravy@dlouhalhota.cz případně obec@dlouhalhota.cz
– datovou zprávou: ID DS: gnyanpg
– osobně v úředních hodinách úřadu, a to každé pondělí od 19:00 – do 21:00 hod., Obecní úřad Dlouhá Lhota č. p. 29
– zasláním dopisu na adresu: Obecní úřad Dlouhá Lhota, Dlouhá Lhota č. p. 29, PSČ 294 05
– kliknutním na odkaz určený k odhlášení odběru zpráv v příchozí emailové zprávě v jeho dolní části
4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
a. Poskytovatel internetového prostoru pro server www.dlouhalhota.cz (oficiální webové stránky obce) je společnost e-BAAN Net s.r.o., Tovární 537/8, 709 00 Ostrava – Mariánské Hory, IČ: 26867257.
b. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době obecní úřad nevyužívá.
5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
– vzít souhlas kdykoliv zpět,
– požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
– požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
– vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
– požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
– v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás, na Úřad pro ochranu osobních údajů nebo na pověřence pro ochranu osobních údajů:
ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ VLČEK & PARTNERS S.R.O.
K RUKÁM POVĚŘENCE PRO OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ
NA ROUDNÉ 443/18, PLZEŇ 301 00
tel.: +420 721 477 268, email: DPO@AKVLCEK.CZ

Zásady ochrany osobních údajů pro službu “Email Infoservis” – dokument >

Kompletní informace o ochraně osobních údajů – GDPR >